Voorkom diefstal en vernielingen op uw bouwplaats

Bouwplaatsbeveiliging met camerabewaking

Bouwplaatsen worden nogal eens geteisterd door diefstal. Gereedschap en bouwmaterialen zijn erg in trek. Deze materialen zijn om die reden dan ook nauwelijks te verzekeren. En daarom is de financiële schade na diefstal vaak enorm. Denk aan de kosten van het verdwenen gereedschap, de onproductieve uren i.v.m. het ontbreken van het gestolen gereedschap, de aanschafkosten van nieuwe spullen en dan nog alle vernielingen die zijn aangericht om binnen te dringen. Camerabewaking werkt preventief en vergroot de pakkans van de daders. Een interessante optie die zichzelf terug verdient.

Intelligente camerasystemen

Camerabewaking Nederland gebruikt de laatste generatie beveiligingscamera’s. Enkele eigenschappen:

  • Camera’s werken met warmteverschillen en geven daarom ook in het donker een helder beeld
  • Ze zijn exact af te regelen waardoor de detectie heel nauwkeurig is
  • De software herkent kentekens en/of personen
  • Het systeem kan mensen in een groep tellen

Met deze eigenschappen is het mogelijk om uw domein optimaal te beveiligen. Wel is er kennis van deze techniek nodig, in combinatie met de wettelijke beveiligingsregels.

Alarmopvolging

Met camerabewaking alleen ben je er niet. De opvolging bij een alarm is minstens zo belangrijk. Snelle en adequate alarmopvolging bepaalt of het een ‘heterdaadje’ wordt of niet. Camerabewaking Nederland heeft landelijke partners voor alarmopvolging en ontzorgt u graag. Onze partners zijn snel ter plaatse.

 
  • Postadres
  • Postbus 66
    7270 AB Borculo
Social