Toegangscontrole

toegangscontroleSysteem om te bepalen en te registreren wie toegang krijgt tot gebouwen of ruimtes. Toegangscontrole beveiliging systemen kunnen helpen bij het oplossen van veel problemen en het minimaliseren van onbevoegde toegang.

Toegangscontrole biedt de oplossing

Camerabewaking Nederland zet ingeneuze camerasystemen in om toegangscontrole uit te voeren en te beheren bij bedrijven, locaties en garages. De inzet van camera’s kan vele voordelen bieden bij het verlenen van toegang tot een faciliteit.

Voordelen van onze toegangscontrole

– Beveiliging en service op afstand
– Fysiek aanwezig zijn van medewerkers niet altijd meer nodig
– Kostenbesparing
– 24/7 toegang tot uw bedrijf

Het proces

Het camerasysteem detecteert de persoon en of voertuig wie het terrein zou willen betreden. Vervolgens beoordeelt de controlekamer van Camerabewaking Nederland of er toegang verleend kan worden. Als dat het geval is worden de hekken geopend. Door goede monitoring en snelle responstijden worden bezoekers van de diverse locatie’s snel en doelmatig geholpen.

Toegangscontrole, Wij gaan met u in gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat toegangscontrole voor u kan betekenen of wilt u dat wij langskomen op locatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!