Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiligingBij tijdelijke beveiliging moet u denken aan de beveiliging van leegstaande panden, anti kraak maar ook aan evenementen beveiliging, bouwplaatsbeveiliging of toegangscontrole. Immers de meeste beveiligingsprojecten zijn tijdelijke beveiliging.

Tijdelijke beveiliging: een geruststellende gedachte

Bij leegstand ligt vandalisme en diefstal al snel op loer. In de praktijk merken wij dat leegstaande panden snel verpauperen. Het is daarom van groot belang dat gedurende de leegstand het pand goed beveiligd wordt.

Direct actie na een detectiemoment

Camerabewaking Nederland kan met tijdelijke camerabeveiliging snel reageren op problemen. Anders dan met preventieve surveillancerondes en alarminstallaties wordt het pand voortdurend in de gaten gehouden. De camera’s worden dusdanig opgesteld dat detectie plaatsvindt voordat het pand daadwerkelijk betreden wordt. Hoe eerder het detectiemoment, hoe meer tijd er overblijft om te reageren. Een adequate reactie is het meest effectieve middel om schade te voorkomen en de daders aan te houden.

Tijdelijke beveiliging, Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van tijdelijke beveiliging, of wilt u dat we langskomen op uw locatie. Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!