Video Content Analyse

video content analyseVideo Content Analyse levert een belangrijke bijdrage in het detecteren en het in beeld brengen van bepaald gedrag. Video Content Analyse is de mogelijkheid om via intelligente software automatisch videobeelden te analyseren op bepaalde gebeurtenissen. Het kan voor verschillende toepassingen ingezet worden waaronder ook voor beveiligingsdoeleinden zoals:

– Objectbeveiliging
– Inbraakdetectie
– Kentekenherkenning
– Gezichtsherkenning
– Tellen

Video Content Analyse biedt de oplossing!

Camerabewaking Nederland biedt de mogelijkheid om, samen met u, gebieden en gedrag in kaart te brengen. Tijdens de analyse komen onderwerpen aan bod op het gebied van; het overschrijden van lijnen, binnengaan van bewaakte zones, registreren van trajecten en het zich verdacht ophouden van personen.

Ondersteuning voor het beveiligingspersoneel

Door gebruik te maken van Video Content Analyse wordt het beveiligingspersoneel goed ondersteund in het nemen van de juiste beslissing bij een alarmgebeurtenis.

Video Content Analyse, wij gaan graag met u in gesprek

Bent u benieuwd wat Video Content Analyse voor uw bedrijf, locatie of evenement kan betekenen of wilt u graag dat we langskomen op uw locatie. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!