Beeldverwerking

De wijze waarop uw camerabeelden worden verwerkt is sterk afhankelijk van het doel waarvoor deze beelden worden gemaakt. Er zijn diverse manieren van verwerking mogelijk

Service Centre

Camerabewaking Nederland beschikt over een Service Centre. Dit Service Centre houdt toezicht op de goede werking van de camera’s. Tevens verzorgen wij vanaf dit punt alle (VCA) instellingen. Deze instellingen kunnen namelijk in de gebruiksperiode nog wel eens wijzigen. Met name in gebieden waar (bouw- of sloop)werkzaamheden worden uitgevoerd. Camera’s die voor langere periode worden geplaatst,  worden door het Service Centre softwarematig onderhouden. Daarnaast vindt hier de planning plaats voor het periodiek onderhoud van onze systemen op locatie.

I-Vent Centre

Het I-Vent Centre van camerabewaking Nederland regelt softwarematig de verwerking van de alarmmeldingen. Met andere woorden het I-Vent Centre zorgt er voor dat de alarmmeldingen die door de camera’s worden gegenereerd, op de vooraf met u afgesproken wijze worden afgeleverd en behandelt.

Alarmmeldingen kunnen bijvoorbeeld worden afgeleverd bij uw in- of externe beveiligingsorganisatie. Ze kunnen beschikbaar worden gesteld voor een Centrale Post tijdens een evenement of een crisiscentrum tijden een calamiteit.

Wij kunnen de beelden beschikbaar maken op uw mobiele telefoon of tablet.

Onder strikte toegangsvoorwaarden en afhankelijk van de toepassingsdoelstelling bestaat de mogelijkheid om de beelden beschikbaar te stellen voor de ToezichtRuimte van Stichting I-Watch in Zwolle

Vooraf bespreken wij met u de mogelijkheden en bepalen wij samen het plan van aanpak.