Crowdmanagement en cameratoezicht

Crowdmanagement en cameratoezichtCrowdmanagment zorgt ervoor dat het publiek zich veilig en geordend kan verzamelen en verplaatsen. Cameratoezicht kan ondersteuning bieden bij het monitoren van grote bezoekersstromen. Het toepassen van Crowdmanagement vindt vaak plaats op locaties waar veel mensen bij elkaar komen. Denk aan bijvoorbeeld evenementen en festivals.

Publieksveiligheid door Crowdmanagement

Cameratoezicht kan gemeenten, politie, en evenemtentenorganisatoren helpen bij het monitoren, analyseren en overgaan tot actie van de bezoekersstromen. Omdat Camerabewaking Nederland onderdeel is van Veneberg Security hebben wij al ruime ervaring mogen opdoen op het gebied evenementen beveiliging.

Toepassingen Cameratoezicht Crowdmanagment

De camera’s kunnen ingezet worden op verschillende manieren. Denk aan bijvoorbeeld regie ondersteuning, koppeling van beelden naar hulpdiensten, vroegtijdige detectie van dreigende knelpunten, etc.

Crowdmanagement, Wij gaan graag met u in gesprek

Bent u benieuwd wat wij voor u als organisatie, gemeente of evenement kunnen betekenen op het gebied van Crowdmanagement of wilt u dat we langskomen op locatie. Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!