Camerabewaking

camerabewakingCamerabewaking Nederland is gespecialiseerd in het inzetten van camerabewaking voor verschillende toepassingen. Al 10 jaar zorgen wij ervoor dat door de inzet van beveiligingscamera’s de wereld een stukje veiliger wordt. Het begint allemaal met het analyseren van uw locatie en het opstellen van een goed en doordacht veiligheidsplan. Vervolgens geven onze professionals een deskundig advies af.

Voordelen Camerabewaking

Camerabewaking Nederland gebruikt een speciale warmtebeeldtechniek, zo zijn er in vergelijking tot normale camera’s minder camera’s nodig voor eenzelfde dekking. Door de warmtebeeldtechniek is het bovendien niet nodig om extra verlichting in te zetten. Bovendien hebben we de mogelijkheid tot een rechtstreekse koppeling met de politiemeldkamer waardoor we snel en alert kunnen reageren op ongewenste situaties.

Camerabewaking voor preventie veiligheid

Wij weten als geen ander hoe we camerabewaking preventief kunnen inzetten. Hierbij hebben we al ruime ervaring met de volgende onderdelen: BouwplaatsbeveiligingToegangscontroleTijdelijke beveiligingEvenementen beveiligingCrowdmanagementIncidentenmanagement en uitval van beveiligingssystemen. Niet alleen zijn we specialist op het gebied van camerabewaking maar ook hebben we ruime ervaring op het gebied van overige securtity oplossingen doordat Camerabewaking Nederland onderdeel is van Veneberg Security.

Op zoek naar camerabewaking? Wij gaan graag met u in gesprek!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden wat camerabewaking kan betekenen voor uw beveiligingsproject of wilt u graag dat we langskomen op locatie? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!