Bouwplaatsbeveiliging

Bouwplaatsbeveiliging door Camerabewaking NederlandSteeds vaker zijn bouwterreinen doelwit van diefstal; aanwezige materialen en gereedschappen zijn zeer gewild. De gevolgschade die een eventuele diefstal of vandalisme met zich meebrengt is vaak niet te overzien. Het verstoort het bouwproces met als gevolg grote financiële consequenties.

Bouwplaatsbeveiliging biedt de oplossing

De investering voor preventie van bouwplaatsbeveiliging weegt niet op tegen de eventuele kosten die gemaakt worden bij diefstal of vandalisme. Bouwplaatsbeveiliging door middel van camerabewaking werkt preventief tegen schade die kan ontstaan door diefstal of vandalisme van materialen en machines die gestald zijn op bouw en/of sloopterreinen.

Direct actie ondernemen

Preventieve maatregelen dienen stevig te worden ingezet. Alleen beelden opnemen volstaat allang niet meer, het terrein moet voortdurend in de gaten worden gehouden. Onze camera’s detecteren alles wat er op de bouwplaats gebeurt, bovendien komen wij bij een ongewenste beweging op het terrein direct in actie! Deze inzet leidt met regelmaat tot aanhoudingen op heterdaad.

Bouwplaatsbeveiliging, wij gaan graag met u in gesprek

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze bouwplaatsbeveiliging of wilt u dat we langskomen op uw bouwlocatie. Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!